<BGSOUND src="file.mid"> Brem Bigar & BFY ®

So What is This Abo

 

Participatio

Brem Bigar d.o.o. posluje od 1990. Godine

To je godina kada smo pokrenuli vlastitu proizvodnju ženske odeće. Od tada pripadamo familiji vodećih srpskih proizvođača ženske konfekcije. Iz sezone u sezonu, zahvaljujući svežini ideja naših kreatora, inovantnim poslovnim strategijama i spremnosti na izazove, Brem Bigar uspešno proizvodi kvalitetnu i modernu odeću koja odgovara zahtevima savremene poslovne žene kao i mladoj ženskoj populaciji. Iskustvo proisteklo iz dugogodišnje uspešne saradnje sa našim potrošačima, pažljivi odabir najkvalitetnijih materijala, kao i naša viđenja moderne žene, stvorili su modernu marku Brem Bigar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brem Bigar svojim dizajnom pravi modni trend, ali ne robuje modnim diktatima. Brem Bigar je poznat po izuzetnim proizvodima koje izdvaja istančan stil, linija savremenog dizajna, jednostavan sklad boja koji pružaju nepokolebljivi ose ćaj samopouzdanja u svakoj situaciji.

U okviru raznolikih artikala spada veliki izbor pantalona, košulja, haljina, suknji svih dužina, kao i prijatne body bluze. Da bi proizvodni asortiman odgovarao vrhunskim standardima neophodno je kontinuirano se prilagođavati zbivanjima tržištu, navikama potrošača, potrebama i mogućnostima krajnjih kupaca. Iz tog razloga i ovog puta je modna kuća Brem Bigar izašla u susret vernim potrošačima i u svoj dosadašnji izbor uvrstila proizvode od džinsa i kepera, koji su prvenstveno namenjeni mladima i svima onima koji žele da se moderno oblače.

dalji deo teksta >>>