<BGSOUND src="file.mid"> Brem Bigar & BFY ®

So What is This Abo

 

Participatio

nastavak biografije

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uz stalno praćenje, osluškivanje želja kupaca i poslovnih partnera želimo zadržati i povećati njihovo poverenje i zadovoljstvo kako bi na taj način ostvarili što bolje uslove poslovne stabilnosti i kontinuiranog razvoja. Utemeljeni smo na principima organizacije koja brzo uči i koja ima sposobnost brzog prilagođavanja. Kao kruna takvog pristupanja potrebama tržišta od sredine 2005. godine smo izgradili i pustili u rad novu savremenu liniju za proizvodnju i doradu odeće od džinsa i kepera, kao i mogućnost bojenja gotovih proizvoda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skladno uređena poslovna zgrada sa novoizgrađenim, savremeno opremljenim pogonom, kao i kontakt sa ljubaznim i uslužnim osobljem neće Vas ostaviti ravnodušnim pri poseti naše modne kuće.

Ne treba zanemariti ni činjenicu o izuzetnim međusobnim odnosima i saradnji unutar firme, gde su želje kako vlasnika, tako i zaposlenih usmerene ka istom cilju, biti i ostati u vrhu naše modne industrije.

Obucite jedinstvenu odeću sa znakom Brem Bigar koji je za sve ove godine postao sinonim za kvalitetnu, modernu i udobnu odeću kakvu sigurno nećete primetiti u obližnjem izlogu. Posetite nas i sigurno će te naći nešto za sebe što će Vas učiniti posebnim.

vratite se na predhodnu stranu>>>