Dobrodošli na strane Modne kuće "Brem Bigar" · Ova verzija našeg sajta prilagođena je za Vas koji koristite dial-up (modemsku) vezu!
Biografija ~ Brem Bigar®
Da se uvek u našoj odeći osećate lagodno... BFY
Uvek u korak sa vremenom ... prijatnije je sa našom odećom!

Brem Bigar d.o.o. posluje od 1990. Godine

To je godina kada smo pokrenuli vlastitu proizvodnju ženske odeće. Od tada pripadamo familiji vodećih srpskih proizvođača ženske konfekcije. Iz sezone u sezonu, zahvaljujući svežini ideja naših kreatora, inovantnim poslovnim strategijama i spremnosti na izazove, Brem Bigar uspešno proizvodi kvalitetnu i modernu odeću koja odgovara zahtevima savremene poslovne žene kao i mladoj ženskoj populaciji. Iskustvo proisteklo iz dugogodišnje uspešne saradnje sa našim potrošačima, pažljivi odabir najkvalitetnijih materijala, kao i naša viđenja moderne žene, stvorili su modernu marku Brem Bigar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brem Bigar svojim dizajnom pravi modni trend, ali ne robuje modnim diktatima. Brem Bigar je poznat po izuzetnim proizvodima koje izdvaja istančan stil, linija savremenog dizajna, jednostavan sklad boja koji pružaju nepokolebljivi ose ćaj samopouzdanja u svakoj situaciji.

U okviru raznolikih artikala spada veliki izbor pantalona, košulja, haljina, suknji svih dužina, kao i prijatne body bluze. Da bi proizvodni asortiman odgovarao vrhunskim standardima neophodno je kontinuirano se prilagođavati zbivanjima tržištu, navikama potrošača, potrebama i mogućnostima krajnjih kupaca. Iz tog razloga i ovog puta je modna kuća Brem Bigar izašla u susret vernim potrošačima i u svoj dosadašnji izbor uvrstila proizvode od džinsa i kepera, koji su prvenstveno namenjeni mladima i svima onima koji žele da se moderno oblače.


Novi Websajt Dizajn za one koji imaju modemski internet!
Photo One

Uz stalno praćenje, osluškivanje želja kupaca i poslovnih partnera želimo zadržati i povećati njihovo poverenje i zadovoljstvo kako bi na taj način ostvarili što bolje uslove poslovne stabilnosti i kontinuiranog razvoja. Utemeljeni smo na principima organizacije koja brzo uči i koja ima sposobnost brzog prilagođavanja. Kao kruna takvog pristupanja potrebama tržišta od sredine 2005. godine smo izgradili i pustili u rad novu savremenu liniju za proizvodnju i doradu odeće od džinsa i kepera, kao i mogućnost bojenja gotovih proizvoda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skladno uređena poslovna zgrada sa novoizgrađenim, savremeno opremljenim pogonom, kao i kontakt sa ljubaznim i uslužnim osobljem neće Vas ostaviti ravnodušnim pri poseti naše modne kuće.

Ne treba zanemariti ni činjenicu o izuzetnim međusobnim odnosima i saradnji unutar firme, gde su želje kako vlasnika, tako i zaposlenih usmerene ka istom cilju, biti i ostati u vrhu naše modne industrije.

Obucite jedinstvenu odeću sa znakom Brem Bigar koji je za sve ove godine postao sinonim za kvalitetnu, modernu i udobnu odeću kakvu sigurno nećete primetiti u obližnjem izlogu. Posetite nas i sigurno ćete naći nešto za sebe što će Vas učiniti posebnim.


Sva prava zadržava Brem Bigar® d.o.o. 2009.
Brzi kontakt:
Tel: 026-871-100
Fax: 026-871-967
Email: fashion@brembigar.com

Ukratko o ovoj przentaciji
Prezentacija je namenjena svim posetiocima koji za pristup internetu koriste telefonsku liniju uz dial-up modem.