Dobrodošli na strane Modne kuće "Brem Bigar" · Ova verzija našeg sajta prilagođena je za Vas koji koristite dial-up (modemsku) vezu!
Brem Bigar®
Da se uvek u našoj odeći osećate lagodno... BFY
Uvek u korak sa vremenom ... prijatnije je sa našom odećom!

Brem Bigar svojim dizajnom pravi modni trend, ali ne robuje modnim diktatima. Brem Bigar je poznat po izuzetnim proizvodima koje izdvaja istančan stil, linija savremenog dizajna, jednostavan sklad boja koji pružaju nepokolebljivi osećaj samopouzdanja u svakoj situaciji.

U okviru raznolikih artikala spada veliki izbor pantalona, košulja, haljina, sukanja svih dužina, kao i prijatne body bluze. Da bi proizvodni asortiman odgovarao vrhunskim standardima neophodno je kontinuirano se prilagođavati zbivanjima tržištu, navikama potrošača, potrebama i mogućnostima krajnjih kupaca. Iz tog razloga i ovog puta je modna kuća Brem Bigar izašla u susret vernim potrošačima i u svoj dosadašnji izbor uvrstila proizvode od džinsa i kepera, koji su prvenstveno namenjeni mladima i svima onima koji žele da se moderno oblače.

Novi Websajt Dizajn za one koji imaju modemski internet!
Photo OneUz stalno praćenje, osluškivanje želja kupaca i poslovnih partnera želimo zadržati i povećati njihovo poverenje i zadovoljstvo kako bi na taj način ostvarili što bolje uslove poslovne stabilnosti i kontinuiranog razvoja. Utemeljeni smo na principima organizacije koja brzo uči i koja ima sposobnost brzog prilagođavanja. Kao kruna takvog pristupanja potrebama tržišta od sredine 2005. godine smo izgradili i pustili u rad novu savremenu liniju za proizvodnju i doradu odeće od džinsa i kepera, kao i mogućnost bojenja gotovih proizvoda.
Mala galerija


Sva prava zadržava Brem Bigar® d.o.o. 2009.
Brzi kontakt:
Tel: 026-871-100
Fax: 026-871-967
Email: fashion@brembigar.com

Ukratko o ovoj przentaciji
Prezentacija je namenjena svim posetiocima koji za pristup internetu koriste telefonsku liniju uz dial-up modem.